Tuesday, February 15, 2022

47è Col·loqui de la Societat d’Onomàstica "Onomàstica de la Conca de Tremp i la Terreta"

 pdf

Tremp - Sapeira, 6-8 de maig de 2022 

Ampliació del termini de presentació de comunicacions 

Atesa la situació sanitària de les darreres setmanes, la Comissió Organitzadora ha decidit ampliar fins al dia 1 de març el termini per presentar comunicacions al 47è Col·loqui de la Societat d’Onomàstica. Onomàstica de la Conca de Tremp i la Terreta. 

Us recordem que les propostes de comunicació per participar-hi s’han de fer arribar per correu electrònic a l’adreça de la secretaria del col·loqui: sdo2022tremp@gmail.com

Els interessats hi han d’indicar les seves dades personals (nom i cognoms, adreça electrònica i domicili) i han d’adjuntar-hi un text amb el títol i un resum de la comunicació d’una extensió d’entre cinc-cents i dos mil caràcters. 

D’acord amb l’evolució actual de la pandèmia de la Covid-19, es manté la previsió que el col·loqui es pugui celebrar durant les dates previstes (del 6 al 8 de maig a Tremp i Sapeira) i amb el programa que consta a la primera circular: https://www.onomastica.cat/wp-content/uploads/1a-circular.pdf 

Si es produís algun canvi en la situació sanitària al llarg dels propers mesos, des de l’organització del col·loqui es comunicarà en el termini més breu possible. 

Us animem, doncs, a participar en el Col·loqui d’Onomàstica de la Conca de Tremp i la Terreta del proper mes de maig i que hi envieu les propostes per intervenir-hi abans del dia 1 de març.

No comments:

Post a Comment