Friday, October 4, 2019

La UIB organitza la XXIX Jornada d'Antroponímia i Toponímia

source

Acte d’inauguració
Dia: divendres, 4 d’octubre de 2019Hora: 9.15 horesLloc: Casal Pere Capellà, carrer dels Cavallers, 22, Algaida 
Hi intervindran la directora del Servei Lingüístic de la Universitat de les Illes Balears, la senyora Magdalena Ramon; la secretària autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística, la senyora Agustina Vilaret; la vicerectora de Professorat, la doctora Maria Antònia Fornés i, en representació de la batllessa d’Algaida hi assistirà la regidora de Cultura, la senyora Margalida Garcias.  
XXIX Jornada d’Antroponímia i Toponímia 
Dia 4 d’octubre tindrà lloc la XXIX Jornada d’Antroponímia i Toponímia, organitzada per la Universitat de les Illes Balears a través del Gabinet d’Onomàstica del Servei Lingüístic i en col·laboració amb el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, el Departament de Geografia, la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, i l’Ajuntament d’Algaida.  
La conferència inaugural serà a càrrec del doctor Joan Miralles, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB, juntament amb els senyors Ariadna Olives, Josep Ramon Santiago i Mar Umbert, amb el títol «Sobre els trets lingüístics representats en els topònims del NOTIB».
Els estudis que s’hi presenten contribueixen a difondre i promocionar la normalització lingüística en el camp de l’antroponímia (noms de pila i cognoms) i de la toponímia (toponímia urbana i rural i cartografia), i els estudis i treballs que es fan en aquests camps.
La XXIX Jornada d’Antroponímia i Toponímia és una activitat gratuïta i amb la qual es pot obtenir un certificat d’assistència. A més, s’ofereix un autocar gratuït que sortirà de l’edifici de Son Lledó (Campus universitari) a les 8.30 hores cap a Algaida. L’hora de tornada serà a les 17 hores cap a Son Lledó. Us hi podeu apuntar en el moment de fer la inscripció, que ha ampliat el termini fins al 3 d’octubre.
Trobareu més informacióEscuchar el documento sobre l’activitat i el formulari d’inscripció al web del Servei Lingüístic de la UIB. 

Documentos relacionados

No comments:

Post a Comment