Tuesday, March 2, 2021

Sign up for the First Conference Series on Onomatics 2021

 link


I Cicle de Conferències d'Onomàstica: 

Antroponímia i Toponímia

El Servei Lingüístic de la UIB, a través del Gabinet d’Onomàstica, amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística, organitza, al llarg de 2021, un cicle de conferències en línia sobre antroponímia i toponímia, com a manera de donar continuïtat a les Jornades d’Onomàstica: Antroponímia i Toponímia, de les quals s’han fet 29 edicions.

Enguany, a causa de la pandèmia, hem decidit canviar el format de jornada pel de cicle de conferències, per donar sortida als estudis dels especialistes sobre antroponímia i toponímia, conscients de la importància de la formació específica.

El cicle consistirà en una conferència mensual a través de plataforma digital a càrrec d’especialistes i estudiosos reconeguts d’aquest àmbit.

Cal dir que les conferències es publicaran en format digital, igual que les Jornades, al web del Gabinet d’Onomàstica del Servei Lingüístic.

El nostre desig per a l’any 2022 és poder celebrar la XXX Jornada d’Onomàstica: Antroponímia i Toponímia d’una manera especial, amb un recorregut per aquests trenta anys de jornades: llocs, participants, públic, records, imatges..., i amb una valoració del que han representat aquestes tres dècades.

Dates: les conferències seran mensuals, durant els mesos de febrer, març, abril, maig, juny, setembre i octubre de 2021.

Modalitat: en línia, a través de la plataforma Zoom (enviarem l’enllaç que us permetrà unir-vos a la conferència abans que comenci).                             

Durada: 1,5 hores                 Idioma: català

Destinataris: atès el caràcter interdepartamental del camp d’estudi de l’onomàstica, les conferències s’adrecen, sobretot, als estudiosos i als interessats en la Geografia, la Història i la Filologia, i als membres de la comunitat universitària i el públic en general.

Activitat: oberta a totes les persones interessades, amb inscripció prèvia. Es lliurarà un certificat d’assistència després de cada conferència, sempre que l’assistent s’hi hagi inscrit i es comprovi que n’ha estat pendent.

Per a qualsevol informació o aclariment, podeu adreçar-vos a <jornada.onomastica@uib.cat>.

Organització: Gabinet d'Onomàstica del Servei Lingüístic

Col·laboració: Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears


No comments:

Post a Comment