Friday, January 28, 2022

Llibre del nomenclàtor de carrers

 link

L'Ajuntament de L'Hospitalet ha editat el primer llibre complet del nomenclàtor de carrers de la ciutat, que porta el nom Nomenclàtor de carrers. L’H – 2021, i que recull, fixa i amplia les investigacions realitzades al llarg dels anys sobre els noms dels carrers de l’Hospitalet de Llobregat.

Aquest llibre és fruit del treball de col·laboració entre els tècnics municipals, el Centre d'Estudis de l'Hospitalet i el Centre de Normalització Lingüística de la nostra ciutat, així com del treball previ de molts altres investigadors i investigadores des de finals del segle XIX fins a l'actualitat.

L’objectiu d’aquest llibre ha estat posar a l’abast de tothom una versió completa del resultat de les investigacions de tots els noms dels carrers del nomenclàtor vigent el 2021, que consta de 564 noms oficials per anomenar els respectius carrers. A més, ha servit per digitalitzar la informació i publicar-la en aquest web, cosa que farà més fàcil fer arribar a tothom les modificacions del nomenclàtor dia a dia.

L’edició en paper d’aquest llibre ha estat en català i es pot consultar a les biblioteques de la ciutat. La informació d’aquesta versió té data de març de 2021.Des d'aquí podeu descarregar-vos el llibre sencer en format PDF. Més avall us mostrem com podeu descarregar-vos les pàgines del llibre de cada fitxa individual o la resta de pàgines.

La publicació del llibre al web municipal, com a fitxes individuals, és en català (versió completa) i en castellà (versió en procés). La informació d'aquesta versió digital té la data d’actualització del dia en què es consulta el web municipal. Des del cercador de noms podeu accedir a la versió digital de les fitxes individuals i descarregar-vos els fitxers en format PDF amb la versió impresa.

No comments:

Post a Comment